Events Calendar
Απρίλιος 2014
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Στατιστικά
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 141961
Σε σύνδεση
Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
Αρχική Φωτοθήκη ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ

Αποκτήστε το προνόμιο να απολαμβάνετε τα ομαδικά μαθήματα χορού χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

 

Αγαπητοί φίλοι

Στα πλαίσια έναρξης ακόμη μίας διδακτικής χρονιάς όλοι εμείς,  που εδώ και 10 χρόνια φροντίζουμε για την απρόσκοπτη λειτουργία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ LATIN, θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να μοιραστούμε μαζί σας δύο σημαντικές διαπιστώσεις:

- Σε πείσμα των -δύσκολων- καιρών και εν μέσω πολλών ανακατατάξεων στον κλάδο μας, που κατηγοριοποιείται ως «διδασκαλία χορού» εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με περισσό πάθος και μεράκι πάνω σε αυτό που ξέρετε καλά πως αγαπάμε όσο τίποτε άλλο και που θέλουμε πολύ να γίνει μέρος όλο και περισσότερων Ελλήνων: τον χορό, την έκφραση, την επικοινωνία και φυσικά όλα αυτά μέσα σε πνεύμα διασκέδασης!

- Ο σύλλογος μας λειτουργεί και μεγαλώνει χάρη στη δική σας παρουσία, που μας τιμά τόσα χρόνια, αποδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τους κόπους και τις αγωνίες μας να σας προσφέρουμε πάντα τον καλύτερο διδακτικό εαυτό μας! Η ευθύνη μας να συνεχίσουμε να σας το προσφέρουμε, αλλά και η χαρά μας να μοιραζόμαστε μαζί σας βραδιές χορού και τόσες ανεξάντλητες εμπειρίες είναι πολύ σημαντικά κίνητρα για τα χρόνια που έρχονται!

Βλέπουμε μακριά και επενδύουμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα: Να προσφέρουμε μάθηση και εναλλακτική διασκέδαση μέσα από το χορό σε όλους εσάς αλλά και σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους!

Πρακτικά, ενώ στόχος είναι οι υπηρεσίες μας να συνεχίζουν να αναβαθμίζονται και να διαφοροποιούνται ποιοτικά από την υπόλοιπη αγορά (στα πρότυπα που τόσα χρόνια ήδη εφαρμόζουμε με επιτυχία) η νέα λειτουργική δομή μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε ακόμη περισσότερο στην επίτευξη του παραπάνω στόχου

Τα oφέλη για εσάς, τα ΜΕΛΗ του Συλλόγου, μπορούν να αποτυπωθούν ως εξής:

- Δυνατότητα για μεγαλύτερη συμμετοχή στα προσφερόμενα προγράμματα με λιγότερο αναλογικό κόστος (τα προγράμματα της διδακτικής χρονιάς  που ισχύουν από την 1η Σεπτεμβρίου, είναι προσαρμοσμένα σε αυτή τη λογική)

- Δυνατότητα για την απόκτηση προνομίων ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ σύμφωνα με το νέο μας πρόγραμμα «Dance 4 Ever» του οποίου τις λεπτομέρειες σας περιγράφουμε παρακάτω.

Σας καλωσορίζουμε στη νέα διδακτική χρονιά με την αισιοδοξία και τη δέσμευση ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να είναι πραγματικά ιδιαίτερη και γεμάτη χορευτικές εμπειρίες!

Για τον Σύλλογο Αθλητικού Χορού Latin

Η πρόεδρος Πλάκα Μάγδα

Ο αντιπρόεδρος Κοτινάς Νίκος

«DANCE 4 EVER»

by

DANCE 4 U

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

Αποκτήστε το προνόμιο να απολαμβάνετε τα ομαδικά μαθήματα χορού της Σχολής χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Στόχος προγράμματος:

- H προσφορά διδασκαλίας χορού σε νέα πρόσωπα που θα επιλέξουν και θα συστήσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα υφιστάμενα μέλη του συλλόγου.

- Η δημιουργία μίας ακόμη μεγαλύτερης ενεργής ομάδας μελών γύρω από το χορό και την ιδιαίτερη φιλοσοφία με την οποία εκφράζεται μέσα από το σύλλογο  μας, που θα συμμετέχει, θα επικοινωνεί, θα μοιράζεται χορευτικές εμπειρίες, απολαυστικές βραδιές, διασκεδαστικά πάρτυ και events!

Οφέλη για ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

- Απόκτηση ιδιότητας ΜΟΝΙΜΟΥ και ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ και παράλληλα δυνατότητα συμμετοχής ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ σε ΌΛΑ τα προσφερόμενα ομαδικά μαθήματα χορού, εφ’ όσον μέσα από τη επιλογή και σύσταση νέων προσώπων θα εγγράφονται και θα παραμένουν ενεργά τουλάχιστον δύο νέα ΜΕΛΗ ανα πάσα στιγμή*

Οφέλη για ΝΕΑ ΜΕΛΗ

- Δυνατότητα δοκιμαστικής παρακολούθησης ομαδικών μαθημάτων για 1 εβδομάδα πρίν την ένταξη στο Σύλλογο ως μέλος

*Η προυπόθεση ύπαρξης δύο τουλάχιστον ενεργών νέων μελών είναι βασικό κριτήριο για την παρακολούθηση μαθημάτων χωρίς κανένα κόστος. Η παρουσία περισσοτέρων νέων μελών σαφώς και διασφαλίζει οτι το ελάχιστο των δύο μελών θα είναι διατηρήσιμο ανα πάσα στιγμή (συνεπώς και τα σχετικά προνόμια). Η απόκτηση ιδιότητας ΜΟΝΙΜΟΥ και ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ μέλους αποκτάται άπαξ και δεν αναιρείται εφ’ όσον σε κάποια στιγμή δεν τηρούνται οι προυπόθέσεις των δύο τουλάχιστον ενεργών νέων μελών (για το λόγο οτι τα ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΛΗ θα έχουν πρόσβαση στο μέλλον και σε άλλες διακεκριμένες υπηρεσίες και προνόμια)

 

 
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Party Time!

ΕΠΟΜΕΝO  PARTY

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Μασκέ πάρτυ με χορευτικές επιδείξεις και πολλά happening.
Ώρα έναρξης 10:30 μμ.

 

Περισσότερα...
Τα Νέα μας
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ

Αποκτήστε το προνόμιο να απολαμβάνετε τα ομαδικά μαθήματα χορού χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Περισσότερα...
 
Πάθος μας...

... ο χορός!

Latin (American - International Style)

Ευρωπαϊκοί χοροί (Standard)

Αργεντίνικο Tango

Salsa-Merengue-Bachata

Ελληνικοί χοροί (Λαϊκοί-Παραδοσιακοί)

Hip hop - R & B

Oriental

Παιδικό τμήμα (3-6 χρονών)

Περισσότερα...